Elva tüdruk Eline Mets julgustab Kanadas naisi motokrossis võistlema

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmiprodutsent ja motokrossisõitja Eline Mets tegeleb juba teist aastat järjest ka freestyle-motokrossiga, mille suureks osaks on erinevad hüpped.
Filmiprodutsent ja motokrossisõitja Eline Mets tegeleb juba teist aastat järjest ka freestyle-motokrossiga, mille suureks osaks on erinevad hüpped. Foto: Lauri Saarekivi

Näitleja ja produtsent Eline Mets läks kuus aastat tagasi Võrru Adrenalin Arenale, et harjutada sõitu oma uue krossimootorrattaga. «Krossivõistluse korraldaja nägi mind seal ja ütles, et tule võistlema, me avame naiste võistlusklassi. Muidugi ma nõustusin,» meenutas ta. 

Pool minutit pärast võistlustel osalemisega nõustumist läks ta rajale ja põrutas heinapallidesse. «Mul jäi gaas peale ja kihutasin risti üle raja otse heinapallidesse. Korraldaja vaatas mu mehele otsa, et oh issand jumal, millesse me end mässisime,» naeris Eline Mets. Pärast seda intsidenti võttis ta Avo Leokilt sõidutunde ja treenis kaks nädalat järjest iga päev. Esimene võistlus oli täpselt kaks nädalat pärast heinapallidesse sõitmist, selle krossi lõpetas Mets viimasena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles