Päevatoimetaja:
Richard Särk

Ungaris Tartu ülikooli esindanud sulgpallurid naasid kahe medalipaariga

Copy
Segapaarismängus võitsid hõbeda Ramona Üprus ja Oskar Männik, kes olid turniiri kolmanda-neljanda paigutusega mängijad.
Segapaarismängus võitsid hõbeda Ramona Üprus ja Oskar Männik, kes olid turniiri kolmanda-neljanda paigutusega mängijad. Foto: EUG 2024

Viis Emajõelinnas treenivat sulgpallurit võistlesid Tartu ülikooli nimistus nädala keskel Ungaris, kus toimus Euroopa ülikoolide mängude sulgpalliturniir. Esialgu teadmata, mida võistlusest oodata, naasti sealt lõpuks kahe paari medalitega.

Ungaris astusid esmaspäevast kolmapäevani toimunud suurvõistlusel väljakule Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi sulgpallurid Ramona Üprus ja Oskar Männik, kes esindasid Tartu ülikooli segapaarismängus. Noormeeste paarismängus madistasid seevastu Anton Berik (Triiton) ja Oskar Männik. Lisaks kuulusid tiimi Andra-Mai Hoop ning Mihkel Mart Liim (Triiton).

Tudengitega oli kaasas Mikk Õunmaa, kes on ise samuti mängija. Sedapuhku treeneri rolli täites tõdes ta, et ülikoolide mängudele läks koosseis suuremate lootusteta, sest vastased polnud teada. «Pärast turniiritabelite loosimist tundus, et medalid on nii mees- kui ka segapaaris jõukohased,» jätkas Õunmaa.

Tagasi üles