Lõõtsamaja elanikke hakkab teenima nutipostkast

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja Jakobi 38 rajajad on koridori paigaldatud nutipostkasti üle uhked. Läinud reedel proovis teiste seas uudset masinat ehitusfirma Vilcon objektijuht Indrek Allvee.
Kortermaja Jakobi 38 rajajad on koridori paigaldatud nutipostkasti üle uhked. Läinud reedel proovis teiste seas uudset masinat ehitusfirma Vilcon objektijuht Indrek Allvee. Foto: Janno Zõbin

Läinud nädalal andsid ehitajad viimase lihvi iselaadsele lõõtsakujulisele hoonele Toomemäe nõlval Jakobi 38. See on esimene Tartu kortermaja, mille koridoris seisab uudne nutipostkast, elanikud saavad selle abil kodust lahkumata pakke nii vastu võtta kui ära saata.

Tartus kuulsa Krooksu kõrtsi naabruses valmis hiljuti omapärase väljanägemisega korterelamu, mille linnarahvas kiiresti lõõtsamajaks ristis. Muu hulgas paistab ehitis silma sellega, et sealsete elanike käsutuses on uudne nutipostkast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles