Talveülikool ootab huvilisi täiendõppele

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli peahoone
Tartu ülikooli peahoone Foto: Sille Annuk

Taas alustab tööd Tartu ülikooli talveülikool, kus mitmekülgse programmi seast leiab iga huviline enesetäienduseks sobiva koolituse.

Talveülikooli kursused toimuvad jaanuaris ja veebruaris Tartus ja Tallinnas ning ülikooli kolledžites Pärnus, Viljandis ja Narvas. Koolitusprogrammi on koondatud lai valik päevakajalisi teemasid juhtimisest, õigusest, psühholoogiast, spordist, haridusest ja kultuurist.

Koolitavad tunnustatud õppejõud ning suure erialakogemusega praktikud: Tõnu Lehtsaar, Gaabriel Tavits, Aave Hannus, Kulno Türk, Angela Jakobson, Jorgen Matsi, Elo Süld ja paljud teised. Õppima tulekuks piiranguid ei ole ning osalema oodatakse kõiki.

„2018. aasta talveülikooli programm koondab sel aastal nii täiesti uusi ja oodatud kui ka traditsioonilisi kõrgelt hinnatud täiendusõppekursusi aktuaalsetel teemadel,“ selgitas talveülikooli projektijuht Esta Pilt. „Esimest korda pakume näiteks koolitusi „Empaatia, mõistmine, moraal“, „Juhi tööriistad tiimis varjul oleva potentsiaali avamiseks“, „Isikliku- ja tööelu dilemmad – karjääriplaneerimine muutuvas Eestis“ ja „Eesti lapse esimesed 100 sõna“,“ lisas ta.

Osalejad saavad Tartu ülikooli täiendusõppe läbimist tõendava dokumendi. Täiendusõppes kogutud ainepunkte on võimalik kasutada tasemeõppe õppekavade täitmisel sobiva õppeaine olemasolu korral kõrgkoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles