Ringtee tänava Favora muutus Olerexiks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Favorast sai nüüd Olerex.
Favorast sai nüüd Olerex. Foto: Margus Ansu

Eesti suurim jaemüügi kütusefirma Olerex alustas sel nädalal Favora tanklate ülevõtmist. Esimesena alustati Olerexi klientide teenindamist Tartus Ringtee tänava bensiinijaamas.

Olerexi tegevjuhi Piret Milleri sõnul saavad Olerexi kliendid bensiinijaamas tankida täna keskpäevast. Müügisaal tehakse lahti hiljemalt neljapäeval.

«Tankida jaamas juba saab, kuid teenindushoones võib ümberehituse tõttu olla mõningaid ebamugavusi,» selgitas Miller. Teenindushoonesse ehitatakse uus müügilett ning uuendatakse kohvikunurka. Samuti puhastati enne tankla taasavamist kõik kütusemahutid ja täideti uue kütusega.

Tulevikus plaanib Olerex Ringtee tankla täielikku ümberehitust.

Olerex võtab ütle veel Rõuges, Viljandis ja Tallinnas Tondil asuvad Favora tanklad. Nelja jaama lisandumisega kasvab Olerexi tanklate arv 94-le.

Olerex on suurim kütuste jaemüüja Eestis. Ettevõte põhineb täielikult Eesti kapitalil ja annab tööd pea kaheksasajale inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles