Ristmikul kokku põrganud autojuhtidel põles mõlemal fooris roheline tuli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub Narva maantee ja Staadioni tänava ristmikul toimunud liiklusõnnetuse asjaolude välja selgitamiseks kaasliiklejate abi.
Politsei palub Narva maantee ja Staadioni tänava ristmikul toimunud liiklusõnnetuse asjaolude välja selgitamiseks kaasliiklejate abi. Foto: Lõuna prefektuur

Kolmapäeva õhtul kella 20.11 ajal leidis Tartus Narva maantee ja Staadioni tänava valgusfooriga reguleeritud ristmikul aset liiklusõnnetus, kus kaks sõiduautot põrkasid omavahel kokku.

Sõiduauto Volkswagen Golf liikus mööda Narva maanteed suunaga kesklinna poole ning juhi väitel põles fooris roheline tuli. Mööda Staadioni tänavat samal ajal suunaga Narva maantee poole liikunud Audi juhi väitel põles fooris ka temale lubav roheline tuli. Kokkupõrge toimus Audi esiosa ja Volkswageni parempoolse esinurgaga. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai kergemalt vigastada Audit juhtinud meesterahvas, kes toimetati kiirabi poolt Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli. 

Politsei palub liiklusõnnetuse asjaolude välja selgitamisel kaasliiklejate abi. Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks selgitada juhtunu asjaolusid, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 730 8814, 612 3000 või e-mailil louna.ate@list.politsei.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles