Tartu Valla vibusportlased tõid EMVlt medaleid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil medalistid koos treener Raul Kiviloga. Vasakult Märt Oona, Emily Hõim, Karoli Luige, Keiti Šuman ja Alexandra Põllumäe.
Pildil medalistid koos treener Raul Kiviloga. Vasakult Märt Oona, Emily Hõim, Karoli Luige, Keiti Šuman ja Alexandra Põllumäe. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel peeti Türil Eesti täiskasvanute meistrivõistlusi vibuspordis, kus lõid kaasa ka Tartu valla spordikooli õpilased.

Kvalifikatsioonis lasi meeste sportvibu arvestuses Märt Oona välja kolmanda koha, püstitades 631 silmaga uue isikliku rekordi. Olüpiaringis 1/8 duellis alistas ta klubikaaslase David Pedossare 6:4, 1/4 duellis tuli vastu võtta kaotus 0:6 Jaanus Grossi vastu ja ta lõpetas võistluse kaheksandal kohal, teatas Tartu valla spordikool. David Pedossar võitis 1/16 duellis Taavi Ennemuisti 6:4 ja kaotas 1/8 duelli Oonale ning lõpetas üheksandal kohal. Jan Mihkel Leetsar lõpetas 17. kohaga.

Alexandra Põllumäe lasi naiste sportvibu arvestuses kvalifikatsioonis välja viienda koha ja sellelt asetuselt sai vastaseks Jaanika Rösleri, kelle ta alistas 6:4. 1/4 duellis oli vastaseks Katrin Virula, kellega peeti maha tasavägine võitlus, mille lõpetas ühe noolega ümberlaskmine. Virula nool tabas keskpunkti lähemale ja Põllumäe lõpetas võistluse viienda kohaga.

Karoli Luige lasi kvalifikatsioonis üheksanda positsiooni, 1/8 duellis alistas Laura Tukka 6:4, kuid 1/4 duellis tuli kaotus 2:6 Triinu Lilienthali vastu ja Luige koht oli seitsmes. Keiti Šuman lõpetas võistluse üheksanda kohaga, kaotus 0:6 tuli koondislase Reena Pärnati vastu 1/8 duellis.

Naiskondlikult (Põllumäe, Šuman ja Luige) võitsid spordiklubi tüdrukud pronksmedali. Sportvibu segavõistkondlikult võitsid hõbemedali Põllumäe/Oona, plokkvibu naistes võitis Emily Hõim pronksmedali.

Nädalapäevad varem osalesid Emily Hõim ja Märt Oona universiaadil Taipeis, kus eelringides lasi Emily Hõim plokkvibu naiste arvestuses välja 41. koha, 1/24 duellis tuli aga kaotus ja Hõim lõpetas kokkuvõttes 33. kohaga. Märt Oona lasi eelringis sportvibu meeste arvestuses 45. koha, korrates tol hetkel kehtinud isiklikku rekordit 628. 1/48 ja 1/24 duellid võitis ta vastavalt 6:2 ja 6:5, kuid 1/16 duellis tuli vastu võtta kaotus ja võistlus lõppes tubli 17.kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles