Pildid Rohelise pargi kõige uuemast hoonest leiab nii Tartu Vaimu kui botaanikaaia

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy

Tähtveres Tallinna maantee kõrval asuvas Rohelise pargi ärikvartalis valmis kaks uut büroohoonet. Aadressil Roheline park 16/18  asuvad Elektrilevi ja Enefiti Lõuna-Eesti esindused ning telekommunikatsioonifirma Tele2 ja IT-ettevõte Oixio.

Mullu 4. aprillil nurgakivi saanud maja ehitas veidi enam kui aastaga valmis Mapri Ehitus. Eesti Energia Lõuna-Eesti uues hoones paikneb 150 töökohta pea 3000 ruutmeetril. Lisaks kontoriruumidele on ka mitu saali ja nõupidamisruumi. Üks koosolekusaalidest kannab nime Tartu Vaim, üks pisem nõupidamisruum on ristitud Botaanikaaiaks.

Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm rõhutas, et Elektrilevi töötajatest sõltub pea iga Eesti elaniku heaolu. «Mäletame, et mõni aeg tagasi sadas siinmail palju lund ning oli ka palju katkestusi, seega on meile väga oluline, et töötajatel on mugavad ja nüüdisaegsed töötingimused, sest kui meie töötajatel on hea, on meil kõigil hea,» sõnas Härm ning lisas, et Elektrilevi operatiivelektrikute brigaadidel on mugav puhketuba valvete ajaks ja kiire väljasõidu võimalused. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles