Tartu jagab jumekatele kultuuriprojektidele raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Tartu linnavalitsus annab teada, et on alanud järgmisel aastal toimuvate kultuuriprojektide ja aastaringse rahvakultuurivaldkonna huvitegevuse korraldamise toetuse taotlemine.

Tartu linnalt on võimalik taotleda toetust 2018. aastal Tartus ellu viidavatele kultuuriprojektidele. Toetuse taotlusvoor on avatud 15. augustini.

Linnavalitsus näeks hea meelega, et kultuuriprojektide korraldajad mõtleks järgmiste aastate üritusi korraldades ka Eesti Vabariigi 100. sünniaastapäeva tähistamise võtmes.

«Tartu kultuurielus on olulised paljud juba traditsiooniliseks saanud sündmused, kuid iga aasta toob juurde ka uusi kultuurielamusi. Oleks väga tervitatav, kui Eesti Vabariigi 100. sünniaastapäeva pidustused inspireeriksid loojaid ja kultuurikorraldajaid ellu kutsuma tulevikku vaatavaid  ja põnevaid üritusi selle sündmuse tähistamiseks,» märkis abilinnapea Tiia Teppan.

Huvitegevuse toetusele rahvakultuurivaldkonnas kvalifitseeruvad Tartus tegutsevad ühingud, mis korraldavad huvitegevust koorimuusika, rahvatantsu, puhkpillimuusika, pärimusmuusika, harrastusteatri, rahvusliku käsitöö ja folkloorivaldkonnas. Huvitegevuse toetuse taotlemise tähtaeg on 1. september.

Kultuurivaldkonna toetusliikide kohta saab täpsemalt lugeda Tartu kodulehelt ning toetust saab taotleda veebipõhises keskkonnas www.tartu.ee/kotoetused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles