Kääriku spordibaas puhkeb tasapisi uuesti õide

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taamal ehitatav sportlaste majutushoone lihtsalt peab 22. juuniks valmis saama, sest alates 23. juunist on see kuni septembrini välja müüdud, kinnitas Tehvandi spordikeskuse juhatuse liige Kristjan Karis.
Taamal ehitatav sportlaste majutushoone lihtsalt peab 22. juuniks valmis saama, sest alates 23. juunist on see kuni septembrini välja müüdud, kinnitas Tehvandi spordikeskuse juhatuse liige Kristjan Karis. Foto: Margus Ansu

Viiekümneks aastaks Tartu ülikooliga Kääriku spordibaasi kasutamise lepingu sõlminud Tehvandi spordikeskus tahab aastaks 2020 kogu kompleksi korda teha ja sinna mitu rajatist juurde ehitada. Tõsi, kas selleks kõigeks eraldatakse raha loodetud tempos, näitab aeg.

Äsja väljastas Otepää vallavalitsus Tehvandi spordikeskusele Kääriku baasi arendamiseks üheksa ehitusluba. «See näitab, mida kõike me teha tahame,» rääkis Tehvandi spordikeskuse juhatuse liige Kristjan Karis. Ta nentis, et sugugi mitte kõigil ideedel pole veel riigi toetust. Kompleksi arendamist on rahastanud riik sihtasutuste toetamiseks mõeldud eelarvest.

Suveks välja müüdud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles