Tartu Ülikool läheb Austria klubi vastu uue mehega

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Texasest pärit 208-sentimeetrine Forrest Robinson lubab Tartu meeskonna eest anda endast parima. Esimene võimalus selleks tekib tal juba täna õhtul, kui Tartu Ülikool mängib FIBA Europe Cupi sarjas Austria klubiga.
Texasest pärit 208-sentimeetrine Forrest Robinson lubab Tartu meeskonna eest anda endast parima. Esimene võimalus selleks tekib tal juba täna õhtul, kui Tartu Ülikool mängib FIBA Europe Cupi sarjas Austria klubiga. Foto: Sille Annuk

Tänases Europe Cupi avamängus Austria klubiga jookseb Tartu Ülikooli koosseisus suure tõenäosusega väljakule ka meeskonna värskeim liige Forrest Robinson.

Tartu Ülikooli peatreener Gert Kullamäe ütles, et kuigi Robinson on saanud koos meeskonnaga teha vaid mõne treeningu, tuleb tal suure tõenäosusega juba täna platsile joosta, sest terviseprobleemide tõttu jäävad õhtusest euromängust ilmselt kõrvale nii Venky Jois, Kristen Meister kui Kent-Kaarel Vene.

Venky Joisi osalemine selgub vahetult enne mängu. «Talle tehti põlve põletikuvastane süst ning hommikust trenni ta kaasa ei teinud. Kristen Meister teeb ilmselt kaasa mängueelse soojenduse, kuid jääb kohtumisest kõrvale. Kent-Kaarel Vene ei mängi,» selgitas Kullamäe eile pärastlõunal olukorda. Ta pidi tõdema, et häid uudiseid ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles