Tartu eelarve kasvas kahe miljoni euro võrra (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raekoda.
Tartu raekoda. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu volikogu võttis täna vastu kahe miljoni euro suuruse lisaeelarve, millega Tartu eelarve maht kasva 157,2 miljoni euroni.

Volikogu kiitis heaks Tartu linna 2016. aasta teise lisaeelarve kogumahus 2 058 536 eurot, millest ligi 1,6 miljonit on juba kasutusse võetud sihtotstarbeliste eraldiste eelarves kajastamine. 

Tulude poolel kasvab füüsilise isiku tulumaksu laekumine 749 tuhat eurot ning sihtotsarbelised toetused suurenevad miljoni euro võrra, millest peamise osa moodustab SmartEnCity projekti toetus. 

Lisaeelarve kulud suunatakse valdavalt hariduse ja linnamajanduse valdkonda. 

Suurem osa investeeringutest läheb Tartu kesklinna hruštšovkade piirkonnast nutika linnaosa loomise projekti SmartEnCity tegevusteks, jalg- ja jalgrattateede ehituseks ning koolide ja lasteaedade remondiks. 

Tartu eelarve kinnitati möödunud detsembris kogumahus 149 miljonit miljonit eurot. Mais võttis volikogu vastu ligi 6 miljoni euro suuruse lisaeelarve.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles