Playtech pakub tõbistele hüvitist

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playtech Estonia personalidirektor Kristi Ansberg loodab, et uus haigushüvitis mõjub töötajatele hästi ja haigena tööl käivate inimeste hulk väheneb.
Playtech Estonia personalidirektor Kristi Ansberg loodab, et uus haigushüvitis mõjub töötajatele hästi ja haigena tööl käivate inimeste hulk väheneb. Foto: Kristjan Teedema

Ligi seitsmesaja töötajaga võrgumängude tarkvara ettevõte Playtech hakkab maksma haigestunud töötajatele lisahüvitist.

Playtech Estonia personalidirektori Kristi Ansbergi sõnul käis nende ettevõttes töövõimetuslehel viibimise hüvitamine seaduse järgi ehk esimest kolme päeva ei kompenseeritud, neljandast kaheksandani kompenseeris tööandja 70 protsenti ning alates üheksandast päevast hüvitas haigekassa samuti 70 protsenti.

1. aprillist pakub Playtech aga lisaks seaduses ettenähtule 30 protsenti lisakompensatsiooni teisest kuni kümnenda haiguspäevani. Lisakompensatsioon on 30 protsenti hüvitatava kalendripäeva töötasust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles