Tartu kavandab mitme põhikooli remonti

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme gümnaasiumi direktor Vallo Reimaa näitab praegust kolmanda korruse klassiruumi, mis saab samuti sügiseks uue ilme. Klassi ees olev poodium kaob, seinale tuleb puutetundlik tahvel ja digiprojektor.
Tamme gümnaasiumi direktor Vallo Reimaa näitab praegust kolmanda korruse klassiruumi, mis saab samuti sügiseks uue ilme. Klassi ees olev poodium kaob, seinale tuleb puutetundlik tahvel ja digiprojektor. Foto: Kristjan Teedema

Kuigi Tamme kooli klassiruumide esimene remondihange tunnistati kehtetuks, lubab linn, et plaanitud tööd saavad enne uut õppeaastat valmis. Suurem remont võetakse suvel ette linna teisteski põhikoolides.

Linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgensoni sõnul esitati Tamme kooli remondi hankele seitse pakkumust.

«Kõigepealt tekkis meil kahtlus, et võitja pakutud hinna eest ei ole ehitaja võimeline antud projekti tähtajaks ehk augustiks realiseerima. Ebamõistlikult madala pakkumise tõttu jäi see kõrvale ja tunnistasime võitjaks järgmise,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles