Indrek Visnapuu: uut kalevlast pole põhjust karta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27. jaanuaril kohtusid TÜ/Rock ja Kalev/Cramo Balti liigas, siis võitsid tallinlased 75:73.
27. jaanuaril kohtusid TÜ/Rock ja Kalev/Cramo Balti liigas, siis võitsid tallinlased 75:73. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kolmapäeval on omavahel taas kord vastamisi kaks suurt kodust rivaali: koduses korvpalli meistriliigas kohtub TÜ/Rock Tallinnas BC Kalev/Cramoga.


Eelmise omavahelise mängu võitis küll pealinna meeskond, kuid viimastes mängudes on tartlased hoopis paremat minekut näidanud, seega võib favoriidiks pidada Rocki.

Lätis väga eduka turnee sooritanud TÜ/Rock peaks olema suurepärases sõiduvees. Ütles ju tartlaste peatreener Indrek Visnapuu juba enne lõunanaabrite juurde sõitu, et võitude pealt on hea järgmisele mängule minna. Nüüd peaks siis emotsioon kahe võidu jagu tugevam olema.

«Endiselt on võidu pealt hea minna,» nõustus Visnapuu, «praegu on seis tipp-topp.»

Samas tuleb muidugi tunnistada, et nende kahe meeskonna omavahelised kohtumised on alati ettearvamatu tulemusega.

Tallinna publikul avaneb esmakordselt võimalus näha ka BC Kalev/Cramo järjekordset täiendust piiri tagant - 209 cm pikkust keskmängijat Kevin Owensit, kes toodi meeskonda Kenyetta Johnsoni asemel.

Visnapuu sõnul on neil praegu vähe infot uue mehe mängustiili kohta. «Ta alles nädalavahetusel saabus ja mängis VEFi vastu suhteliselt vähe,» ütles ta. «Eks Tallinnas paistab rohkem. Ma usun, et põhjust karta pole, tal läheb sisseelamisega veel aega.»

Oma hoolealuste tervislik seisund Rocki peatreenerile suuremat peavalu praegu ei valmista. «Väiksemaid probleeme on, aga ma arvan, et homme on kõik rivis.»

Kohtumine algab Saku Suurhallis kell 19.

Järgmine kodumäng on TÜ/Rockil sel laupäeval kell 17 Pärnu vastu.

TÜ/Rock vs. Kalev/Cramo 4:1
11. oktoobril 2009 Eesti karikavõistluste finaal 67:55
23. oktoobril 2009 Eesti meistriliiga 85:68
9. novembril 2009 Balti liiga 78:72
30. detsembril 2009 Eesti meistriliiga 85:77
27. jaanuaril 2010 Balti liiga 73:75
17. veebruaril Eesti meistriliiga ?:?
19. märtsil Eesti meistriliiga ?:?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles