Talvepealinn püstitab homme Eesti suurima lumememme

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna tehti talvepealinnas ettevalmistusi kohas, kuhu homme kerkib lumelinn ning Eesti matsakaim lumememm.
Täna tehti talvepealinnas ettevalmistusi kohas, kuhu homme kerkib lumelinn ning Eesti matsakaim lumememm. Foto: Otepää vallavalitsus

Kui suur saab olema homme Otepääl püstitatav rekordlumememm, jätavad korraldajad saladuseks. Ettevõtmisega saab alguse enam kui nädala vältav talvefestival, mis pühendatud Valga maakonna 90. aastapäevale.


12.-21. veebruaril peetakse Otepääl Talvefestivali ning tegevust jätkub kogu selle aja jooksul kõigile - nii lastelele, kui ka suurtele. Festival saab teoks kohalike ettevõtjate initsiatiivist, kinnitas Otepää valla kommunikatsioonijuht Monika Otrokova.



Talvefestivali kümne päeva jooksul saavad huvilised osaleda rohkem kui 30 erineval üritustel. Otepää söögikohtadest leiab aga festivali ajal mitmeid eripakkumisi.



Festivali avapäeval saavad lapsed kaasa lüüa Eesti suurima lumememme vormimisel. Pidamata ei jää vastlapäev, Pühajärvest saab püüda kuldkala ning spordisõbrad suusatavad Tartu maratonil. Saunasõbrad saavad kaasa lüüa sportlikul saunaorienteerumisel. Pühajärve puhkekeskuse eestvedamisel toimuvad Eesti esimesed lahtised meistrivõistlused murutraktorite talvekrossis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles