Tartu Kõrgem Kunstikool võitis parima õppekavaarendaja auhinna

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kõrgem Kunstikool..
Tartu Kõrgem Kunstikool.. Foto: TKK.

Suurepärase koostöö eest teiste kõrgkoolidega tunnistati Tartu Kõrgem Kunstikool edukaimaks õppekavaarendajaks. Ühtlasi sai kool haridus- ja teadusministeeriumi 80 000-kroonise preemia.


Kooli teatel auhinnati neid programmi Primus toetusel rakendunud õppekavaarenduse edulugude peapreemiaga. Arendustöö eesotsas oli kooli õppeprorektor Erika Pedak.



Konkursikomisjoni kuulusid Katrin Kiisler (SA Archimedes), Helen Põllo (HTM), Heiki Päeva (EBS), Anneli Lorenz (SA Archimedes), Karin Ruul (SA


Archimedes), Hely Lutti (SA Archimedes), Lilian Kallas-Sults (Sisekaitseakadeemia) ja Ija Stõun (TTÜ).



Primus on ajavahemikus 2008-2015 Euroopa Liidu sotsiaalfondist rahastatav programm, mida viib ellu sihtasutus Archimedes. Programmi eesmärgiks on toetada kõrgkoolide õppekvaliteeti ja tõsta lõpetajate konkurentsivõimet.



Möödunud aasta lõpul tunnistati Tartu Kõrgem Kunstikool parimaks ka Eesti kõrgkooliks rahvusvaheliste suhete arendamise alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles