Tartu Kõrgem Kunstikool sai senise rektori tagasi

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Nuust
Vallo Nuust Foto: Sille Annuk

Tartu Kõrgema Kunstikooli rektorina jätkab tööd senine rektor Vallo Nuust. Tema poolt andis eile hääle enamik valimiskogust, kuhu kuuluvad õppeasutuse nõukogu ja nõunike kogu liikmed.


Vallo Nuusti kõrval kandideerisid Reiu Tüür ja Tiit Tali. Hääletusel osales 22 valimiskogu liiget, Vallo Nuust sai 21 toetushäält.



«Nii suur usalduse krediit paneb mulle väga suure vastutuse,» kommenteeris rektor Nuust. «Selline üksmeelsus näitab, et mul on tugev meeskond, kes toetab seda, mida ma viiel aastal teinud olen, ja toetab ka seda, mida ma tahan edaspidi rektorina teha. See on mõnes mõttes arengugarantii.»



Suuri reforme ei ole rektoril uuel ametiajal plaanis teha. «Kui ma tahaksin kõike muuta, mis ma olen viie rektoriaastaga teinud, siis oleksin ju teinud kõike valesti – milleks siis oli mõtet uuesti konkureerida! Pean jätkama senist liini,» ütles Nuust.



Vallo Nuust on sündinud 15. mail 1962 Tartus. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanikuna 1992 ja kaitsnud magistrikraadi ajakirjanduse alal 2003. Ta on töötanud mitmes ajakirjandusväljaandes ning ka Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni osakonna assistendina.



Vallo Nuust valiti Tartu Kõrgema Kunstikooli rektoriks 16. novembril 2004. Rektori uus ametiaeg algab 1. jaanuaril 2010 ja kestab 31. detsembrini 2014.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles