Võru politsei oli nädalavahetusel kimpus raskes joobes roolikeerajatega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on maksumärgiga viinapudel.
Pildil on maksumärgiga viinapudel. Foto: Raigo Pajula

Kokku kolm joobes juhti eemaldas politsei Võrumaal nädalalõpul autoroolist, Neist kahel tuvastati enam kui kahepromilline joove, üks napsine sohver oli kõigest 15-aastane.


Ööl vastu laupäeva kella 3.40 paiku ei reageerinud Sõmerpalu vallas Tallinna-Luhamaa maanteel politsei peatumismärguandele sõiduauto Mercedes Benz, vahendas Lõuna prefektuur. Auto juht ei suutnud sõidukit valitseda ning sõitis mõne aja pärast teelt välja.



Politseinikud tuvastasid autot juhtinud 26-aastasel Priidul 2,1-promillise alkoholijoobe, lisaks ei olnud mehel juhtimisõigust. Autos viibis ka 16-aastane alkoholijoobes neiu.



Politseinikud kõrvaldasid purjus juhi juhtimiselt ning alustasid tema suhtes kriminaalmenetlust. Joobes neiule vormistati väärteoprotokoll.



Pühapäeval kella 13 paiku teatas kodanik, et Haanja küla lähedal on sõiduauto Opel Omega kraavi sõitnud ning selle umber askeldavad kaks joobes vennikest.



Auto juures viibinud 15-aastane nooruk tunnistas, et autot juhtis tema. Politseinikud tuvastasid noormehel alkoholijoobe ning toimetasid ta asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.



Eile õhtul kella 18.30 ajal pidasid patrullpolitseinikud Võru vallas Väimelas Väiso teel kinni sõiduauto Audi 80, mida juhtinud 68-aastasel Toomasel tuvastati 2,3


promilli suurune alkoholijoove.



Mees kõrvaldati juhtimiselt ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles