Põlvamaal hukkus liiklusõnnetuses eakas naine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlvamaal hukkus täna õhtul sõidu- ja veoauto kokkupõrkes vanem naine.

Õnnetus juhtus Räpina-Aravu maantee viiendal kilomeetril kella poole seitsme paiku õhtul.

Esialgse info kohaselt alustas sõiduauto Renault Twingo sõitu talu hoovist, kuid tõenäoliselt ei veendunud sõidukijuht manöövri ohutuses ning auto keeras otse ette peateel liikunud haagisega veoautole Scania. Kokkupõrke tulemusena paiskus sõiduauto Renault vasakule küljele.

Autos viibis kolm naist, kellest üks, juhi taga viibinud kaasreisija, 1939. aastal sündinud naisterahvas hukkus sündmuskohal. Juhi, 1964. aastal sündinud naise ning teise kaasreisija lõikasid päästjad autost välja ning kiirabi toimetas nad TÜ Kliinikumi.

Veoauto juht, 1966. aastal sündinud mees oli kaine ega vajanud sündmuskohal meedikute abi.

Mõlemas sõidukis kasutati nõuetekohaselt turvavarustust. Sõiduauto üks neljast rehvist ei vastanud kehtestatud nõuetele, olles teistest rehvidest väiksem ning tugevalt kulunud.

Põlva politseijaoskonna vanemliiklusametniku sõnul võis liiklusõnnetus olla tingitud sõiduauto juhi tähelepanematusest, kuid juhtunu täpsemad asjaolud selgitab välja alustatud kriminaalmenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles