Noored roolikeerajad panevad end proovile kardirajal

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik autohuvilised saavad stardimaksu eest istuda sellise auto rooli ning teha juhendaja abiga esimese sõidu rallirajal.
Kõik autohuvilised saavad stardimaksu eest istuda sellise auto rooli ning teha juhendaja abiga esimese sõidu rallirajal. Foto: Noored roolis / erakogu

Annelinna kardirajal sõidetakse reedel «Noored roolis 2013» kuues etapp. Võistelda saab korraldajate toodud ühesuguste Renault Twingo väikeautodega.

Võistlussari koosneb talvistest jäärajaetapidest ja asfaldisõitudest suvel. Suvise sarja esimene start antakse reedel kell 17, registreerimine algab tund aega varem. Eraldi arvestust peetakse nii 8 - 12aastaste kui ka 13 - 15aastaste arvestuses.

«Püüame erinevates Eestimaa linnades iga kuu korraldada ühe etapi,» rääkis sarja eestvedaja Urmas Saar. Ta lisas, et sari on mõeldud eelkõige just noortele, kel puudub varasem sõidukogemus või on see kogemus väike. Võistlus on mõeldud nii poistele kui tüdrukutele, et sõitu õppida, kuid samal ajal end ka teistega võrrelda.

Lisainfot võistluse ja kogu sarja kohta leiab veebilehelt https://www.facebook.com/ZEBRACUP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles