Tartu politsei otsib mitme avarii tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellele Maždale sõitis siiani tabamata autojuht otsa Tartus Kastani tänaval 7. märtsil.
Sellele Maždale sõitis siiani tabamata autojuht otsa Tartus Kastani tänaval 7. märtsil. Foto: Politsei

Avariipolitseinikele on viimastel päevadel tulnud hulk teateid kergematest avariidest, mille asjaolude lõplikuks selgitamiseks vajavad korrakaitsjad lisainformatsiooni.

Neljapäeval, 7. märtsil sai politsei teateid kahest kergemast liiklusõnnetusest, millest esimene juhtus kella 14 paiku Tartus Jalaka ja Sepa tänava ristmikul. Seal põrkas vasakpööret sooritanud helehalli värvi BMW kokku ristmikule lähenenud sinist värvi Mazdaga. Sõidukijuhid ei saanud õnnetuse põhjustaja osas kokkuleppele.

Sama päeva õhtupoolikul kella poole kuue paiku teatati politseile, et Tartus Aardla tänaval sõitis musta värvi Opel Vectrale väidetavalt otsa hõbedast värvi Audi, mille roolis oli umbes kahekümnendates eluaastates mees. Audit juhtinud mees lahkus sündmuspaigalt peatumata.

Ajavahemikus 6. - 7. märts sõideti Tartus Kastani 23 ees otsa sinna pargitud tumesinist värvi Mazdale ja tekitati masinale värvikahjustusi.

Ajavahemikus 4. - 5. märts sõideti Tartus Tulbi tänava kohviku juures otsa sinna pargitud tumesinist värvi Volkswagen Passatile.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud avariisid pealt nägema või oskavad anda muud infot, mis viiks otsasõitjate tabamiseni või juhtumite selginemiseni, palutakse helistada Lõuna prefektuuri telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles