Tartu politsei otsib avariide tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tartus Sõpruse puiesteel.
Avarii Tartus Sõpruse puiesteel. Foto: Politsei

Möödunud nädalal juhtus Tartus ja Tartumaal viis liiklusõnnetust, mille asjaolude selgitamiseks palub politsei nende pealtnägijail endast märku anda.

21. veebruaril ajavahemikus kell 10 - 19.30 sõideti Tartus Pepleri tänaval otsa musta värvi Ford Mondeole ja lõhuti selle tagastange, teatas Lõuna prefektuur.

21. veebruari öösel kella 3.30 paiku juhtus liiklusõnnetus aga Tartus Sõpruse puiesteel, kus BMW kaotas juhitavuse ning paiskus üle lumevalli põrkepiirdesse. Sõidukis olnud viiest isikust toimetati üks naine tervisekontrolliks haiglasse. Vigastusi tal ei tuvastatud.

Ajavahemikus 22. - 24. veebruar sõideti Tartus Põhja puiesteel majaesises parklas otsa seal seisnud tumesinist värvi Saabile.

22. veebruaril ajavahemikus kell 17 - 18 sõideti Elvas Pikal tänaval hoovis otsa hõbedast värvi Audi A4-le.

Sama päeva õhtupoolikul teatati politseile, et Tartus Sanatooriumi tänaval õppeasutuse ees on otsa sõidetud tänavavalgustuspostile.

Kõigil, kes juhtusid pealt nägema mõnd kirjeldatud liiklusõnnetustest, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles