Võistlema tuleb rekordarv sulgpallinoori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpall.
Sulgpall. Foto: Sille Annuk

Nädalavahetusel peetakse Tartus noorte sulgpalli karikasarja kolmas etapp, mis on Tartu noortevõistluste ajaloos rekordilise osavõtjate arvuga.

Üksikmängude parimad selgitatakse vanuseklassides U11–U19, paarismängudes võisteldakse U13–U19, segapaarismängudes U15 ja U19 klassis. Kohal on kõigi vanuste Eesti tipud, võistlusel osaleb ligi 300 noort sulgpallurit, neist 100 Venemaalt, Lätist, Leedust ja Valgevenest.

Võistluse peakorraldaja ja klubi Triiton treener Mart Siliksaar rääkis, et kõik mängijad saavad tugeva turniiri, sest kuigi nii mõnelgi noorel on juba välismaal mängimise kogemus, käiakse turniiridel enamasti Skandinaavias. «Nüüd saame ka slaavi stiili vastu mängida,» selgitas ta.

Karikasarjas on kuus etappi. Kolmandal etapil mängitakse 16 väljakul ühtekokku ligi 700 mängu. 13 väljakut on Annelinna spordimajas, viis neist spetsiaalse väljakukattega, ning kolm Sarapuu hallis. Finaalid algavad esialgse ajakava järgi pühapäeval kell 13. Võimalik on osaleda ka õnneloosis Maarja küla toetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles