Hulk avarii teinud juhte pages sündmuspaigalt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbi aia sõitnud BMW juht jättis masina avariipaigale ja lahkus.
Läbi aia sõitnud BMW juht jättis masina avariipaigale ja lahkus. Foto: Politsei

Möödunud nädala vältel juhtus Tartus kuus avariid, mille asjaolude selgitamiseks on politseil tarvis täiendavalt pealtnägijate ütlusi.

Lõuna prefektuuri teatel saabus 30. oktoobril kella 13.30 ajal politseile informatsioon, et Tartus Pepleri tänaval sõitis musta värvi Ford Galaxy otsa Volkswagen Multivanile. Fordi juht lahkus õnnetuspaigalt.

31. oktoobril ajavahemikus kell 8 - 11 juhtus liiklusõnnetus Tartus Vasara tänaval, kus hõbedast värvi Ford Focus Turnierile sõitis otsa tundmatu masin, mis lahkus peatumata sündmuskohalt.

2. novembril kella 17.30 paiku teatati politseile, et Tartus Võru tänaval sõitis tumedat värvi universaalkerega sõiduk otsa Audile ja lahkus sündmuspaigalt.

Hiljem samal päeval, kella 22.15 ajal teatati politseile, et Tartus Sepa tänaval on tumehalli värvi BMW sõitnud teelt välja vastu aeda. Pärast õnnetust lahkus sõidukijuht sündmuskohalt jättes masina maha. Politsei teisaldas avariilise sõiduki parklasse ja alustas juhtunu uurimiseks väärteomenetlust.

Samuti 2. novembril kella 22.45 paiku sõideti Tartus Aleksandri tänaval otsa maja ette pargitud Subaru Imprezale ning kahjustusi sai selle tagumine põrkeraud. Väidetavasti võis otsasõitjaks olla hõbedast värvi Toyota Land Cruiser, mis lahkus pärast otsasõitu õnnetuspaigalt.

3. novembril kella 13 paiku teatati politseile, et Tartus Mõisavahe tänaval sõitis rohelist värvi haagisega Audi otsa rohelist värvi Ford Probele. Audi haakes olnud käru parempoolne ots tekitas Fordile kahjustusi. Fordi juht lahkus peatumata sündmuskohalt.

Kõigil, kes juhtusid mõnd kirjeldatud avariidest pealt nägema või oskavad anda muud selgitavat infot, mis viiks süüdlase väljaselgitamiseni, palutakse helistada politsei telefoninumbritel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles