Rene Mandri vahetab rattakingad jooksususside vastu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur Rene Mandri jooksutreeningul Toomemäel Inglisillal.
Jalgrattur Rene Mandri jooksutreeningul Toomemäel Inglisillal. Foto: Tarmo Haud

Hiljuti Londoni olümpiamängudel maanteerattasõidus Eestit esindanud ning kevadise Tartu GP jalgrattasõidus võitnud Rene Mandri tahab pedaalimisele vahelduseks harrastada ka jooksu. Nimelt plaanib ta startida 6. oktoobril Tartu esimesel linnamaratonil ning läbida 42,2 km joostes alla kolme tunni.

«Mulle meeldib joosta ja tahan ennast proovile panna milleski muus kui oma igapäevategevuses,» märkis Mandri Klubi Tartu Maraton vahendusel. Kuna sügisel on Tartu ka Mandri kodulinn, otsustas ta startida just siin.

Maratoni on Mandri tahtnud joosta ka varem, kuid seni on tervis teinud plaanides korrektiive. «Paar aastat tagasi pidin juba peaaegu minema Nizza Maratonile aga 10 päeva enne starti tekkis jalga kerge põletik ja jäi minemata.»

Tartu sügisjooksu distants joostakse ühel ringil ning rada läbib Emajõelinna tuntud paiku. Võistluse start ja finiš on Raekoja platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles