Posti sisse peidetud noatera vigastas mänguväljakul last

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeval Tellise tänaval asuv mänguväljak, kus posti sisse surutud noatera vigastas 12-aastast tüdrukut.
Jõgeval Tellise tänaval asuv mänguväljak, kus posti sisse surutud noatera vigastas 12-aastast tüdrukut. Foto: Andres Niinemäe/Pereportaal.ee

Jõgeval ühel mänguväljakul mängides sai tõsiseid vigastusi 12-aastane tüdruk, sest kellegi kuri käsi oli ühe atraktsiooni sisse surunud noatera.

Lõuna prefektuuri kinnitusel saabus politseile vahejuhtumi kohta informatsioon 14. augustil kell 21.08. Jõgeva linna Tellise tänaval asuvale laste mänguväljakule oli kutsutud kiirabi.

Kohapeal selgus, et vigastada saanud tüdruk oli kiige diagonaalse tugiposti najal liugu lasknud ning vigastanud jalga posti sees olnud noaotsaga.

Tegemist oli tapeedinoa teraga, mille teine laps posti seest välja võttis, et keegi teine rohkem viga ei saaks. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

Politsei alustas juhtunu põhjalikumat uurimist ning tegi kindlaks poisi, kellele murdunud noa tera kuulub, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarev. Tegemist on alla 14-aastase kohaliku poisiga.

Kuidas aga noatera täpsemalt posti sisse sai, vajab veel uurimist, lisas Pissarev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles