Video: auto sai napilt näitleja ees pidama

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Tee Elle Kulli!» hüüdis Vanemuise näitleja Hannes Kaljujärv kolleeg Ragne Pekarevile, kui viimane küsis, millise ilme peaks ta manama näole, nähes enda poole kihutamas autot.

Lõuna prefektuuri eestvõttel filmiti täna Tartu kesklinnas Kaarsilda ja Raekoja platsi ühendava ülekäiguraja peal üles stseen, kuidas korstnapühkija (Hannes Kaljujärv) juhitud auto kihutab kõrvalrada kasutades mööda aeglasemalt liikuvatest sõidukitest ning saab ülekäigurajal napilt pidama noore naisterahva Ragne Pekarev) ees. Kuidas sündmused edasi arenevad, peaks selguma juba maikuu teises pooles, mil viis õpetliku sisuga videoklippi valmis ning need inimestele vaatamiseks internetti üles laetakse.

Filmidega tahab Lõuna prefektuur reklaamida korstnapühkija ja kauni neiu vahel tekkivate tunnete kaudu oma liiklusliini numbrit 14 900, et kutsuda inimesi üles sagedamini sellele helistama. Liiklusliinile on oodatud igasugune informatsioon ohtlikest olukordadest ja -liiklejatest ning vääriti parkijatest. Politsei võtab ise rikkujatega ühendust ning selgitab neile, mida oleks saanud vastavas olukorras teha paremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles