Tänavale jooksnud joobes mees ründas autosid ja inimest

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei käerauad.
Politsei käerauad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeva õhtul kella 21 paiku tormas Tartus Narva maanteel tänavale mees, kes pealtnägijate kinnitusel ründas mitut autot. Lisaks sellele tungis ta kallale ka teda päästa üritanud naisele.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarevi sõnul märkas sel ajal mööda Narva maanteed sõitnud naisterahvas teel joobes meesterahvast ning peatas auto. Et teised autod teel asunud inimesele otsa ei sõidaks, pani juht ohutuled peale, vilgutas teistele hoiatuseks tuledega ning helistas politseisse.

Mees lõhkus seepeale juhipoolse autoklaasi ning lõi naist. Vahejuhtumit pealt näinud inimeste kinnitusel käitus naisterahvas aga väga julgelt ning pidas alanud rüseluse käigus ise mehe kinni ning andis politseipatrullile üle.

Patrull jõudis kohale minutitega ning mees toimetati arestimajja kainenema. Tartu kriminaaltalituse vägivallakuritegude teenistus alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles