Puurmani lähistel hukkus autoõnnetuses laps ja keskealine mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puurmani lähedal juhtus täna liiklusõnnetus, milles hukkus kaks inimest.
Puurmani lähedal juhtus täna liiklusõnnetus, milles hukkus kaks inimest. Foto: Politsei

Täna õhtul juhtus Puurmani kandis raske liiklusavarii, kus hukkus kaks inimest.

Õnnetus juhtus kell 16.49 Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 151. kilomeetril.

Kokku põrkasid Tartu poolt Tallinna suunas sõitnud Ford Mondeo ja vastu tulnud kaubik Ford Transit. Ford Mondeot juhtinud 56-aastane Tõnu ja tagaistmel istunud 10-aastane laps hukkusid sündmuskohal.  Vigastada sai Ford Mondeos olnud 31-aastane Anu, kes toimetati haiglaravile. Transitit juhtinud 49-aastane Rein toimetati arstlikku kontrolli.

Avarii täpsemad asjaolud on selgitamisel. Esialgsetel andmetel kaldus Ford Mondeo teadmata põhjusel vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastutulnud kaubikuga.

Seoses miinusesse langeva õhutemperatuuriga on täna õhtul ja homme teed ja tänavad kohati väga libedad ning politsei palub sõita väga ettevaatlikult.

Kui esialgu oli liiklus sündmuskohal õnnetuse tõttu tugevalt häiritud ja üks sõidurida kinni, siis kell 19.06 teatas politsei, et avariipaigal on liiklus taastatud nii Tallinn-Tartu kui ka Tartu-Tallinna suunal. Politsei palub liiklejail olla siiski tähelepanelik, kuna sündmuspaigal tegeletakse veel avarii tagajärgede likvideerimisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles