Lõunakeskuse naabrusesse kerkiv uus ärilinnak avab uksed kevadel

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmise aasta kevadel valmib endises TÜ füüsika instituudi hoones uudne ärilinnak Novapolis.
Järgmise aasta kevadel valmib endises TÜ füüsika instituudi hoones uudne ärilinnak Novapolis. Foto: Erakogu

Järgmise aasta esimeses pooles valmib Tartu Lõunakeskuse naabrusesse uudne ärilinnak Novapolis. Esimeses ehitusetapis rekonstrueeritakse kaasaegseks büroohooneks kõigile tartlastele tuntud Tartu ülikooli füüsika instituudi hoone ehk FI maja. 

Maja arendamisega tegelev ASi ESTIKO juhataja Ain Tammvere märkis, et FI maja ja tulevaste ehitiste näol soovitakse rahuldada kasvavate ettevõtete vajadust suuremate äripindade järele. Järgnev etapp on ehitada FI maja naabrusesse uus hoonestus. 

Majas on võimalik töökeskkonda enda vajaduste ja loovuse järgi kujundada. Korrused 500-1000 ruutmeetriste ruumidega on sobivad neile, kes vajavad paindlikku töökohtade planeerimist ja pinna väljaehitust vastavalt oma vajadustele.

FI majja tuleb lisaks bürooruumidele veel tasuta parkimisvõimalus, jalgratastele mõeldud lukustatav hoiuruum, koosolekusaalid ja laopinnad, kohvik ning puhkeala katuseterrassil.

Ehitustöid teostab AS Ehitustrust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles