Cinamon remondi ajal uksi sulgeda ei plaani

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline hakkab uuest aastast välja nägema Cinamoni kinno sissepääs.
Selline hakkab uuest aastast välja nägema Cinamoni kinno sissepääs. Foto: Erakogu.

Tasku keskuses paiknev kino Cinamon teeb praegu ettevalmistusi, et õige pea ette võtta remont, mille käigus tuleva aasta alguseks uueneb nii tehnika kui ka saalide, koridoride ja fuajee välimus. Kuigi pärast renoveerimist uueneb kino täielikult, Cinamon remondi ajal uksi kinni ei pane.

Renoveerimistööd peaksid peale hakkama, kas sellel või järgmisel kuul. Linnavalitsus on kinole ka ehitusloa väljastanud. Cinamoni kommertsdirektor Toomas Luhats ütles, et ehitada on plaanis etapiti – üks periood on remont ühes osas saalides, teisel perioodil järgmistes. «Kino on igal juhul kogu aeg lahti ja inimesed saavad kinos käia. Ühel hetkel nad aga märkavad, et mõni saal on ümber tehtud,» rääkis Luhats.

Ebamugavusi võib kinokülastajatele valmistada aga see, kui remontima hakatakse fuajeed ja koridore. Ehitustööde ajal võib juhtuda, et näiteks popkorni ja juua saab osta mõnest ajutisest lahendusest, mis ei pruugi olla nii mugav kui muidu.

Cinamoni uuenduskuur peaks kõikide plaanide kohaselt valmis saama uueks aastaks. Selleks ajaks peaks kino ka täielikult üle minema laserprojektoritele.

Luhats ütles kevadel, et Cinamoni värskenduskuur läheb maksma ligikaudu kaks miljonit eurot. See, kas vahepeal on summa muutunud, Luhats öelda ei soovinud. «Ma ei ütle seda summat. Ma ütlen nii palju, et me panustame rohkem kui arvasime, et panustame,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles