Ootamatu pööre: Tähtvere puhkepargi juhina jätkab Marti Viilu

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu laululava.
Tartu laululava. Foto: Risto Mets

Läinud nädalal Tähtvere puhkepargi uueks juhatajaks valitud Ave Nurk loobus ametist ja nõukogu otsuse kohaselt pikeneb senise juhataja Marti Viilu tööleping selle aasta lõpuni.

Tartu linnale kuuluva sihtasutuse Tähtvere Puhkepark nõukogu esimees Toomas Kapp ütles, et kahetsusväärselt on Ave Nurk loobunud ametisse asumast, viidates isiklikele põhjustele. Kapp ei täpsustanud, millised need on. Nurk ei olnud kommentaarideks kättesaadav.

Eelmisel nädalal tutvustas Kapp just Nurka kui parimat kandidaati konkursil ja ütles, et uus juhataja peaks tööle asuma juuni keskpaigas. Tänaseks oli plaanitud tema kuulamine nõukogus, kuid selle asemel oli teade loobumisest.

Nüüd on konkurss kuulutatud nurjunuks ja Kapi sõnul kokku lepitud, et senise juhataja Marti Viilu ametiaega pikendatakse aasta lõpuni ja sihtasutuse meeskonda tugevdatakse.

Tähtvere puhkepark haldab Tartu laululava ning Tähtvere terviseradasid ja spordirajatisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles