Galerii: talisuplejate meeleolukas Pingviinide Paraad

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lisaks vanadele tuttavatele etteastetele, nagu kostümeeritud ujumine, pommi hüppamine ja jalad ees ujumises võistlemine, mõtlesid suplejad tänavu välja muudki põnevat tegevust, millega ennast rõõmustada ja publikut peibutada.

Juba viiendat vabariigi aastapäeva järjest korraldasid Tartu talisuplejad oma vastuvõtu ja peo Anne kanalil.

Üheks neist oli näiteks vabatahtlike päästjate demonstratsioonesinemine, kus välja õppinud inimesed näitasid veest pääsemise võtteid ning tutvustasid kokkutulnuile veeohutust jääl. Samuti sai esimest korda elus lindi üle jääaugu trimmi tõmmata Eesti üks kuulsamaid ja maailma paremikku kuuluv slackline'i artist Tauri Vahesaar. Ehkki jääaugus ujuda pole ta kunagi proovinud ja enne tänast ei kavatsenud ka jääaugus supelda, sai ta lindil saltosid tehes siiski pisut märjaks. Ühel hetkel otsustas ta lindil turnides riided seljast võtta ning publiku rõõmuks saltoga vette maanduda.

Uue asjana lõikasid korraldajad valmis maailma suurima jääkarusselli, 60,4-meetrise läbimõõduga jääst taldriku, mis pandi publiku abiga kohapeal pöörlema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles