ERMi avapeo rohkem kui 2000 külalist saavad osa suurejoonelisest etendusest (1)

Jaan Olmaru
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba nädala jagu on ERMi uues peamajas tehtud avaõhtul etenduva lavastuse proove. Gerda Kordemetsa käe all lavale jõudvas  loos astuvad teiste hulgas üles näitlejad Margus Prangel ja Helgi Sallo.
Juba nädala jagu on ERMi uues peamajas tehtud avaõhtul etenduva lavastuse proove. Gerda Kordemetsa käe all lavale jõudvas loos astuvad teiste hulgas üles näitlejad Margus Prangel ja Helgi Sallo. Foto: Sille Annuk

Eesti Rahva Muuseumi direktori Tõnis Lukase sõnul pole muuseum kõigilt kutsututelt veel vastust saanud ning seetõttu ei osanud ta öelda külaliste täpset arvu, kuid koos muusemi enda töötajatega peaks ajaloolisest sündmusest osa võtma umbes 2300 inimest.   

«Oleme külalisi teavitanud kahes ringis. Esimene oli juba juunis. Teine, kus oli ka viide programmile, toimus augustis. Aga eks kutseid on läinud välja ka veel septembris, sest koostööpartnereid on juurde tulnud,» rääkis Lukas.

Muuseumi soov on Lukase sõnul see, et kõik need, kes on näituste tegemisele õla alla pannud, oleksid kutsutud. Väga palju on kutsutute hulgas ka teiste muuseumide töötajaid Eestist ja välismaalt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles