Tasku kutsub taas sushile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yakuza Sushi Bari üks omanikke ja sushimeistreid Aleksander Trei sätib alusele sushirulle.
Yakuza Sushi Bari üks omanikke ja sushimeistreid Aleksander Trei sätib alusele sushirulle. Foto: Sille Annuk

Läinud nädalal avas Tasku neljandal korrusel, kinokeskuse külje all uksed uus sushi ja jaapanipäraste roogadega söögikoht Yakuza Sushi Bar, mis pakub nii gurmee-elamusi kui ka kiiret lõunat.


«See koht on neile, kes on juba jaapani köögi fännid, ja neile, kes otsivad uusi maitseelamusi,» ütles söögikoha üks omanikke Julia Paševitš. Baari menüüst leiab peale laia sushivaliku ka jaapanipäraseid sooje sööke – suppe, nuudleid, riisiroogasid – ning salateid.

«Tom kha kai, kushiyaki, miso shiro,» tõi Paševitš menüüst mõned näited.

Paševitši kinnitusel ei ole tegemist üksnes gurmeesöö-gikohaga, mida vahel harva teistsuguste elamuste pärast külastada, vaid sushibaar pakub ka kiiret lõunatamisvõimalust, sealhulgas näiteks jaapanipäraseid päevapraade.

Sushi hinnad ulatuvad paarist eurost üheksa euroni. Pearoogade hinnad jääavad peamiselt viie-kuue euro kanti.

Samades ruumides tegutses Tasku alguspäevil sushibaar Planet Sushi, mis kaua vastu ei pidanud. «Ma ei karda, et meil läheb samamoodi nagu eelkäijatel. Arvame, et teame, mis neil valesti läks, ja püüame nende vigu vältida,» ütles Paševitš.

Ka mõned Sushi Planeti endised töötajad said tööd uues Yakuza Sushi Baris, kuid see on Paševitši sõnul kõik, mis uut kohta vanaga seob. Firma on uus ja omanikud teised, kinnitas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles