Sekretär vahetub 50 aasta ja 1 päeva järel

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salvesti sekretär Sirje Põder tähistab täna koos kolleegidega oma 50 tööaasta täitumist ühes ametis ja ühes ettevõttes. Homme annab ta töö uuele sekretärile üle ja siis tahab olla vaba, nautida elu ning teha seda, mida parajasti soovib, näiteks lugeda, reisida, pildistada, teatris käia. Ülehomme sõidab ta sõpradega spaasse.
Salvesti sekretär Sirje Põder tähistab täna koos kolleegidega oma 50 tööaasta täitumist ühes ametis ja ühes ettevõttes. Homme annab ta töö uuele sekretärile üle ja siis tahab olla vaba, nautida elu ning teha seda, mida parajasti soovib, näiteks lugeda, reisida, pildistada, teatris käia. Ülehomme sõidab ta sõpradega spaasse. Foto: Margus Ansu

 Viimasel poolel sajandil on Salvestit ja selle eelkäijat Tartu konservitehast juhtinud üheksa ülemust.  Ülemused on tulnud ja läinud,  aga ettevõtte sekretäril Sirje Põdral saab täna oma esimeses ja ainsas töökohas täis pool sajandit.

Sel puhul peetakse Salvestis täna pidu, mida tegelikult väga ei oodata, sest Sirje Põder annab homme töö uuele sekretärile üle ja tipib oma kõrgetel kontsadel rõõmsalt minema.

Tema kindlameelset otsust pole suudetud muuta ka kõrgemal tasemel. «Palusin Sirjel jätkata, ütlesin, et anname sulle 24. augustil 50 tööaasta täitumise puhul kuldmedali nagu olümpiavõitjale, puhka pärast seda paar kuud nagu sportlane, aga siis pead jälle trenni tegema hakkama, tule pärast pausi tagasi,» rääkis ASi Salvest omanik Veljo Ipits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles