Ostukeskus sulgeb enam kui kuuks ajaks külastajatele uksed (2)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laienev Veeriku ostukeskus.
Laienev Veeriku ostukeskus. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Veeriku ostukeskus läbib augusti lõpuks uuenduskuuri. Üks osa poodidest suleti keskuses juba mai lõpus, teine osa 3. juulil. Sellel pühapäeval, 17. juulil läheb aga kogu ostukeskus enam kui viieks nädalaks kinni ja avatakse taas 25. augustil.

Praegu teostatakse hoones ehitus- ja remonttöid. Keskus on juurde saanud ka enam kui kahe tuhande ruutmeetri suuruse juurdeehituse. Kahe maja liitmiseks tulebki see külastajatele pühapäevast sulgeda.

OÜ Veeriku Maja juhatuse liige Kristjan Kivipalu ütles, et kahe hoone vahel on muu hulgas vaja ühendada tehno-, tuletõrje- ja elektrisüsteemid ning seega poleks tehniliselt võimalik, et keskus jääks külastajatele avatuks.

Kivipalu sõnul uueneb keskus praktiliselt sada protsenti ja paljud poed muudavad oma asukohta.

Uuenduskuuri käigus laieneb kõige enam Selveri müügipind, mis kasvab pea kahekordseks. Loomapoel aga muutub näiteks pinna suurus ja apteek saab täiesti uue kontseptsiooni.

Keskus saab augustikuus endale juurde ka uusi üürnikke. Ruumidesse seavad end sisse teiste hulgas Hesburger ja Peetri pitsa. Lisanduvad veel veinipood, värske kalapood ja kodukaupade pood.

Uuenduskuuri käigus lisandub ostukeskuse juurde ka sada uut parkimiskohta ning seega paraneb parkimismure, millele on Kivipalu sõnul kliendid eelnevalt palju tähelepanu juhtinud.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles