GSMi leviauk Kvartalis aheneb: ka Telia kliendid saavad helistada

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgus, et selgus, et teatud juhtudel võib kiirgust vähendada püüdva materjali kasutamine provotseerida mobiiltelefoni veelgi tugevamat kiirgusvälja kasutama ning tegemist võib olla isegi vastupidise efektiga.
Selgus, et selgus, et teatud juhtudel võib kiirgust vähendada püüdva materjali kasutamine provotseerida mobiiltelefoni veelgi tugevamat kiirgusvälja kasutama ning tegemist võib olla isegi vastupidise efektiga. Foto: SCANPIX

Tartu kesklinna uues ostukeskuses Kvartal paraneb GSM-levi, sest Tele2 järel otsustab teise põlvkonna mobiilside sisevõrgu sinna rajada ka Telia.

Nagu Tartu Postimees on kirjutanud, pakkusid kõik kolm mobiilsidefirmat Kvartali siseruumides 3G- ja 4G-levi juba viis päeva enne, kui ostukeskus 21. mail avati. Paraku jäid keskuses hätta 2G- ehk GSM-telefonide kasutajad. Nimelt puudus GSM-levi mõlemas maa-aluses parklas, osaliselt Maksimarketi toidukaupluses ning oli häiritud mujalgi hoonesoppides.

Kvartali kommunikatsiooni- ja turundusspetsialist Herdis Olmaru ütles, et Kvartal soovib hoonesse lisaks 3G- ja 4G-levile ka GSM-levi, kuid otsuse langetavad sidefirmad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles