Maitseelamusi jätkub meelele ja keelele

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galeristid Raul Oreškin (põllega) ning Kaili Kask (tema järel kausiga) pakkusid eile oma kodukohvikus Lev ja Leevike tomatisuppi. Seintel olid Ly Lestbergi näituse «Igavene kevad» pildid.
Galeristid Raul Oreškin (põllega) ning Kaili Kask (tema järel kausiga) pakkusid eile oma kodukohvikus Lev ja Leevike tomatisuppi. Seintel olid Ly Lestbergi näituse «Igavene kevad» pildid. Foto: Margus Ansu

Pika söögilaua ümber istujate selja taga seintel olid väiksed värvilised abstraktid, mis moodustavad koos teises toas ja eeskojas väljapandud piltidega Ly Lestbergi näituse «Igavene kevad». Kodukohviku toidud pakkusid elamusi keelele ja korternäituse pildid ilumeelele.

Voronja galeristide Raul Oreškini ja Kaili Kase kodus Tolstoi 14–2 kunstihuviliste ette toodud peaaegu 20 digipilti on Ly Lestbergil valminud sügisel, kui ta illustreeris Tõnis Vilu luulekogu «Igavene kevad».

Luulest inspireeritud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles