Tartus peetakse homme töömessi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Tartu Dorpati konverentsikeskuses leiab homme, 3. mail aset Tartumaa töömess, kus tööotsijad saavad luua otsekontakti tööandjaga.

Töömessi eesmärk on viia kokku Tartumaa tööotsijad ja tööandjad, tutvustada Eesti töötukassa võimalusi ning jagada välisriigis töötamisest või õppimisest huvitatud inimestele infot elu- ja töötingimuste kohta Euroopas.

Üritusel on esindatud üle nelikümne tööandja, kellel on kokku pakkuda mitusada töökohta. Külastajatel on soovitatav messile kaasa võtta CV.

Messil osalevad ka Eesti töötukassa partnerid: tööinspektsioon, maksu- ja tolliamet, sotsiaalkindlustusamet, Tartu ärinõuandla, Eesti haigekassa ja teised, kellelt külastajad saavad messi vältel kasulikku infot ja vastuseid tekkinud küsimustele.

Õppeasutustest on kohal Tartu kutsehariduskeskus ja Valgamaa kutseõppekeskus. Mess annab võimaluse ühest ja samast kohast saada infot töötamise, edasiõppimise, praktika sooritamise võimaluste ja tingimuste kohta.

Lisaks saab terve päeva vältel osaleda tööotsingut ja karjäärinõustamist toetavates töötubades ja kuulata ettekandeid. Samuti on võimalik saada individuaalset karjäärinõustamist.

Dorpati konverentsikeskuses on uksed huvilistele avatud 3. mail kell 10-16. Üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles