Laohoone suurpõleng pani päästjad proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure leegiga lõõmanud laohoone eritas linna kohale paksu suitsu, mis kandus Ihaste luhale. Tulle jäi hulgaliselt plast­­materjali ja kemikaale, mistõttu soovitas päästeamet Annelinna ja Ihaste elanikele minna tuppa ja sulgeda aknad.
Suure leegiga lõõmanud laohoone eritas linna kohale paksu suitsu, mis kandus Ihaste luhale. Tulle jäi hulgaliselt plast­­materjali ja kemikaale, mistõttu soovitas päästeamet Annelinna ja Ihaste elanikele minna tuppa ja sulgeda aknad. Foto: Erakogu

Millal viima­­ti tuli Tartus kustutada neljanda ehk kõrgeima ohuastmega tulekahju, ei meenunud ka kogenud päästjatele. Oht oli aga suur, sest lisaks Teguri tänaval põlenud Bambona puuviljalaole leegitses ja plahvatas selle kõrval ka hulk teadmata päritolu autokeemiat ning süttis kõrvalasuv autoremonditöökoda.

Paks sinakasmust toss, mis ninna tungis, kriipis kurku ja meenutas plasti põlemisel tekkivat haisu.

Mis kõik selles paigas tuleroaks langes, seda peavad eksperdid alles uurima, ütles eile päästeameti valvepressiesindaja Tambet Vodi. Niisamuti ka tule tekkimise põhjust, mis polnud eile õhtupoolikul veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles