Avalikustati Tartu uue kaubanduskeskuse nimi (3)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue kaubanduskeskuse logo.
Uue kaubanduskeskuse logo. Foto: Anonüümne arvutigraafik

Tartu Tarbijate Kooperatiiv valis Tartu kesklinnas vana kaubamaja krundile kerkinud uue multifunktsionaalse keskuse nimekonkursile laekunud tööde hulgast viimaks välja võitja. Boonusena oli nimeettepaneku teinud tartlane pakkunud välja ka logokavandi.

«Jah, nüüd võime rõõmuga välja öelda, et peagi hakkab tartlasi rõõmustama Lõuna-Eesti, kui mitte lausa kogu Eesti moodsaim keskus nimega Pung,» avalikustas TTK  juhatuse esimees Tarmo Punger.

Tema sõnul laekus nimekonkursile üle 300 ettepaneku, ent Pung eristus teistest selgelt. «See sümboliseerib ilmekalt uut algust. Seda nii meie keskuse välisilme kui ka sisu poolest võrreldes kõrvalasuvate hoonetega,» märkis Punger. «Lisaks avame keskuse kõige tormilisemal pungade puhkemise ajal.»

TTK pani nimekonkursil välja 1000-eurose preemia, ent kuna võitja pakkus lisaks nimele välja ka logokavandi, mis ettevõttele väga meeldib, lubab Punger maksta logo autorile kokku 3000 eurot. Häda on vaid selles, et ettepanek saabus TTK postkasti anonüümselt.

«Kasutan võimalust ajalehe kaudu leida logo autorit. Preemia saab kätte inimene, kes oskab öelda, mis päeval ta ettepaneku teele saatis, mis värvi ümbrikus see oli ning teeme ka käekirja ekspertiisi,» lubas Punger.

Pung avab uksed laupäeval, 30. aprillil kell 12 suurejoonelise kogu kesklinna haarava performance´iga, millest ei puudu ka hinnalised üllatused esimestele keskuse külastajatele.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles