Ettevõtlikud daamid tunnustavad kahte Tartu edukat naist

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil AS Samelin juhataja Leida Kikka.
Pildil AS Samelin juhataja Leida Kikka. Foto: Margus Ansu / Postimees

Reedesel Atlantise konverentsikeskuse galaõhtul tunnustab Tartu ettevõtlike daamide assotsiatsioon oma eluvaldkonnas silma paistnud daame. Aunimetused antakse sel õhtul üle kahele Tartu naisele - Anne Mägile ja Leida Kikkale.

Aastate daam 2016 on tuntud kergejõustikutreener ja spordipedagoog Anne Mägi, kelle suurimad saavutused on seotud kergejõustikutreenerina mitme Eesti parima sportlase üleskasvatamisega.

Tema tuntumad õpilased on Rasmus Mägi, Maris Mägi ja Grit Šadeiko. Praegu treenib tema juhendamisel TÜ akadeemilises spordiklubis üle saja noorsportlase. Samal ajal töötab Mägi Tartu erakoolis kehalise kasvatuse õpetajana

Edukas daam 2016 on ettevõtja Leida Kikka, kes on aastakümneid tegutsenud Tartu jalatsitööstuses. Oma karjääri alustas ta 1987. aastal Tartu naha- ja jalatsivabrikus ning on olnud 22 aastat jalatsivabriku Samelin juhatuse liige ja tegevjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles