Kalle Paas: Tähtis on tasakaal jalgpalli ja muu elu vahel

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda sattus Kalle Paas Tamme staadionile seitse aastat tagasi raadiotööd tehes, nüüdseks on temast saanud JK Tammeka tegevjuht.
Esimest korda sattus Kalle Paas Tamme staadionile seitse aastat tagasi raadiotööd tehes, nüüdseks on temast saanud JK Tammeka tegevjuht. Foto: Kristjan Teedema

Suurt tähelepanu pälvi-nud Sepa jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania üks eestvedajaid, JK Tammeka tegevjuht Kalle Paas tunnistab, et kuigi jalgpall moodustab tema elust väga suure osa, pole see talle siiski kõige tähtsam asi maailmas.

Mullu novembris käima lükatud ning jaanuari keskel lõpule jõudnud ruutmeetrikampaaniaga koguti 150 000 eurot Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Taaralinna esimese altküttega kunstmuruväljaku rajamiseks. Lääne-Virumaalt pärit Kalle Paas on tunnetanud ka omal nahal, mida tähendab palliplatside nappus, ning seetõttu on ta võtnud Tartu noorte vutimeeste treeningutingimuste parandamise oma südameasjaks.

«Kasvasin üles Rakvere külje all Lepnas. Staadionit seal ei olnud ja nii pidime palli taguma majade vahel. Paraku ühel hetkel hääbus see, sest inimesed said jõukamaks ja osteti rohkem autosid, paneelmajadevaheliste muruplatside servad pargiti täis ja lastel keelati palli mängimine rangelt ära, sest nahkkera kippus ikka autoakendesse lendama,» meenutas Paas oma poisipõlve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles