Uus aasta rõõmustas talve nautijaid liuväljadega

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased Lauri Niilisk, 7-aastane Romi Pihkva ja Kristina Saun olid pannud uisud alla ja nautisid eile pärastlõunal mõnusat talveilma Tartu laululava liuväljal.
Tartlased Lauri Niilisk, 7-aastane Romi Pihkva ja Kristina Saun olid pannud uisud alla ja nautisid eile pärastlõunal mõnusat talveilma Tartu laululava liuväljal. Foto: Margus Ansu

Nädala jagu püsinud  külmakraadid on toonud rohkelt rõõmu uisutajatele. Tritsutajaid võis näha juba eelmise aasta lõpus Anne  kanali jääl ja laululava kaare all, sellest nädalast on linlastele ametlikult avatud mitu uisuplatsi.

Tähtvere puhkepargi uisuplatsi laululava all valmistati ette neli päeva. Kuna linlastel on talverõõmude nautimise soov suur, võis kaare all näha uisutajaid juba enne ametlikku avamist.

Laululava ette valatakse igal talvel külmakraadide abil looduslik jää. Eile päeval nautisid kaare all uue aasta esimest uisutamist tartlased Lauri Niilisk, Kristina Saun ja 7-aastane Tamme kooli õpilane Romi Pihkva, kellel olid selle talve jooksul teist korda uisud all. Romi ütles, et uisud tõi talle jõuluvana üle-eelmisteks jõuludeks ning tädi Kristina Saun õpetas teda uisutama.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles