Ihaste sild võitis tiitli ülekaalukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trefi projektijuht Guido Lents (vasakult) võttis eile raekoja saalis Ihaste silla ja idaringtee ehituse juhtpartneri esindajana vastu Tartu aasta teo auhinna Postimehe peatoimetajalt Merit Koplilt ja Tartu linnapealt Urmas Klaasilt, kes ulatas üle ka Mati Karmini loodud miniskulptuuri.
Trefi projektijuht Guido Lents (vasakult) võttis eile raekoja saalis Ihaste silla ja idaringtee ehituse juhtpartneri esindajana vastu Tartu aasta teo auhinna Postimehe peatoimetajalt Merit Koplilt ja Tartu linnapealt Urmas Klaasilt, kes ulatas üle ka Mati Karmini loodud miniskulptuuri. Foto: Margus Ansu

Tartlased võtsid veebruaris avatud Ihaste silla kiiresti omaks ning andsid oma häältega sellele sillale ja idaringtee uuele lõigule mäekõrguse võidu teiste väärikate ja toredate tegude ees, mille tegijaid eile Tartu raekojas austati.

Uue 400,4 meetrit pika silla ja idaringtee umbes kolme kilomeetri pikkuse lõigu valmimine kogus ligemale 47 protsenti toetushäältest, mida Tartu linnavalitsuse ja Postimehe korraldatud Tartu aasta teo konkursil anti tänavu ühtekokku 7970. Suurem osa neist häältest anti elektrooniliselt.

Teist aastat järjest võitis aasta teo tiitli sild, nagu osutas ka ehitusfirma Tref projektijuht Guido Lents.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles