Tallinna-Tartu maanteel sõitis kraavi suhkrulastiga veok

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kella 18.30 paiku juhtus Tallinna-Tartu maantee 163.-164. kilomeetril Käreverest paari kilomeetri kaugusel liiklusõnnetus, kus suhkrulastiga veok sõitis pärast kerget kokkupõrget ees liikunud veokiga teelt välja kraavi.

Õnnetus juhtus Käreverest mõni kilomeeter Tallinna suunas. Veokid liikusid Tartu suunas.

Esialgsetel andmetel jooksis maanteele põder, mistõttu pidi veoki juht tegema järsu pidurduse, et vältida kokkupõrget põdraga. Selle taga liikunud suhkrulastiga veok ei suutnud aga nii kiiresti reageerida, põrkas sellega kokku ning sõitis teelt välja kraavi.

Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik ütles Postimehele, et kraavi sõitnud veokil oli peal umbes kuus tonni suhkrut. «Juhi tervist kontrollis kiirabi ja midagi tõsist ei olnud,» lausus ta.

Kiik lisas, et päästjad tagasid tuleohutuse ning koristasid maanteelt sõiduki osasid. «Omanik organiseeris ise teise veoki ja juhi, kes aitab koorma ära toimetada,» märkis Kiik. «Juht ütles, et tema ees liikunud veok pidurdas niivõrd järsult, et ta ei suutnud piisavalt kiiresti seisma jääda, põrkas sellega kokku ja kaotas seejärel juhitavuse.»

Täna hommikul kella 9.44 ajal läks Tallinna-Pärnu maantee 119. kilomeetril Pärnu külje all ümber samuti suhkrukoormaga veoauto. Arvatavasti lõhkes veokil rehv.

Õnnetuse tagajärjel keegi viga ei saanud, veoki juht oli kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles