Tammeka naiskonna uus peatreener: tähtis on mitte lõhkuda võistkonnavaimu

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni JK Tammeka naiskonda juhendanud Aleksandra Ševoldajeva(keskel)lahkus FC Florasse, tartlannade uueks peatreeneriks nimetati Rainer Klement.
Seni JK Tammeka naiskonda juhendanud Aleksandra Ševoldajeva(keskel)lahkus FC Florasse, tartlannade uueks peatreeneriks nimetati Rainer Klement. Foto: Kristjan Teedema

Viimasel neljal hooajal Eesti naiste jalgpalli meistriliigas neljanda koha saanud JK Tammeka astub uuele aastale vastu uue peatreeneriga: seni naiskonda juhendanud Aleksandra Ševoldajeva vahetas välja Rainer Klement.

Alates 2011. aastast Tammeka naiskonna peatreenerina tegutsenud Ševoldajeva kolis Tallinnasse, kus hakkab juhendama FC Flora naisi. Ševoldajeva koha üle võtnud Rainer Klement soovib naiskonna mänguplaanis sisse viia teatud muudatusi, kuid kõige olulisemaks peab ta hea võistkonnavaimu säilitamist.

«Kuna olen naise jalgpalli koha pealt ikkagi küllaltki väikese kogemusega, siis olen realistlik ja hetkel ühtki tulemuslikku eesmärki endale ei sea, seda saan teha siis, kui oleme hooajaeelse ettevalmistuse ära teinud ja pidanud mõned kontrollmängud ning olen saanud põhjalikumat aimu oma ja vastaste mängijatest,» rääkis 25-aastane Klement.

Noore treeneri sõnul on tüdrukud ta hästi omaks võtnud, kuid mõistagi ei saa tal tekkida hoolealustega kohe sarnane side, nagu oli Aleksandra Ševoldajeval. «Eks ma püüan sisse sulanduda ja mitte võistkonnavaimu lõhkuda, sest see on neil ikkagi väga hea,» tunnustab Klement.

Mis puudutab Tammeka naiskonna uue hooaja koosseisu, siis tunnistas Klement, et hetkel veel päris selge pole, kes lahkub, kes jätkab. Nii võib juhtuda, et poole hooaja pealt kolib Tartust ära mullu naiskonnaga liitunud väravavaht Diana Klavan, kuid üldiselt on Klement siiski lootusrikas, et valdav osa senisest tuumikust tõmbab Tammeka särgi selga ka uuel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles