Lauluõpetaja esitleb Sadamateatris oma kaheksandat plaati

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil lauluõpetaja Külliki Levin oma õpilastega: Marie Kiivit (vasakult), Lulu Inari Ottilia Vase, Katri Kade, Sirelin Timmermann, Teele Tammet ja Kristo Saarna.
Pildil lauluõpetaja Külliki Levin oma õpilastega: Marie Kiivit (vasakult), Lulu Inari Ottilia Vase, Katri Kade, Sirelin Timmermann, Teele Tammet ja Kristo Saarna. Foto: Margus Ansu

Külliki Lauluaia juhataja ja lauluõpetaja Külliki Levin esitleb täna õhtul Sadamateatris oma uut plaati «Liikuv laul». CD sisaldab Levini autorilaule nii lastele kui ka täiskasvanutele. Plaadilt leiab ka prantsuskeelseid lugusid.

Kontserdil näeb ja kuuleb kuutteist etteastet, mille hulgas on nii laulu- kui ka tantsunumbreid. Laulud kõlavad kontserdil eesti ja prantsuse keeles.

Noori lauljaid astub laval üles ligi kaheksakümmend. Lisaks Külliki Lauluaia lastele esinevad Viljandi muusikakooli mudilaskoor ja Viljandi noorte sümfooniaorkestri lauljad. Koos lastega astuvad lavale ka tuntud muusikud, nagu näiteks Villu Veski.

«Liikuv laul» on Külliki Levini kaheksas plaat. Kõik lood on 2014.-2015. aastast ning autori sõnul on need kõik loodusest ja loomadest ning igal tasandil seotud liikumisega. Lood ei ole salvestatud mitte ainult kinnises ruumis, vaid näiteks ka Karepa kaluriküla paadikuuris otse vaatega merele.

Levin rääkis, et lapsed on tellinud talt lugusid. «Olen märganud, et lapsed laulavad südamlikumalt ja põnevamalt, kui see on nendele lähedane teema,» ütles Levin. Ta lisas, et näiteks on tulnud lauluaia lapsed tema juurde ettepanekuga, et õpetaja kirjutaks mõne lapse papagoist või koerast loo.

Külliki Levini uus autorilaulude plaat on peagi müügil Apollos ja Rahva Raamatus.

Kontsert algab täna kell 18 Sadamateatris. Tallinnas leiab plaadiesitlus aset 28. novembril Hopneri maja suures saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles